tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tavallinen Päivä


Ajattelin nyt kertoa ihan vaan mun normaalista päivästä. Päivä on sunnuntai.
Yksinhuoltajana ja äitinä ei tunneta sellaista asiaa kuin "myöhään nukkuminen". Joka aamu 6:15, lähes poikkeuksetta on noustava. Lapsi herää ja sinä heräät. Moccamaster huutaa hoosiannaa ja houkuttelee täyden pannun tuoksullaan jo klo 6:20. Siitä se päivä alkaa.
Kahvia itselle, oon tosi huono syömään aamuisin. Ja aamupalaa lapselle.


Leikitään ja tehdään aamutoimet. Piirrettyjen aika. Niitä tulee kymmeneen saakka yleensä ja silloin lähdetäänkin liikenteeseen. 
Kyseisenä sunnuntaina lähdettiin kirpparikierrokselle. Me molemmat rakastetaan kirppareita. 
Kirpparilla käynti on kuin seikkailu, aarteenetsintää. Aina löytyy jotain uutta, vanhaa, kadonnutta.
Kirpparilta tarttui mukaan leluja, vaatteita mulle ja pojalle.


Kirpparin jälkeen käydään aina syömässä. Subissa, salaatilla, mäkkärissä tai jossain "herkuttelu" paikassa. Ihanaa syödä valmiiksi nenän eteen tehtyä ruokaa.
Kotiin ja päikkärit jos kauheesti väsyttää. Muuten ihaillaan löytöjä ja pestään ne. Leikkiä. Välipala. Ulos.
Tänä sunnuntaina mentiin ulkoilemaan Porin Yyteriin. Se on niin upea paikka. Hiekkarantaa monta kilometriä. Kirkas vesi. Puhdasta. Meren tuoksu. Ah. Siellä kaikki murheet poistuu. 
Käytiin taas uimassa ja rakennettiin hiekkalinnaa.
Laiskana päätin että käydään päivälliseksi syömässä Reposaaressa "räpsööläiset". Se on ruisleipä hampurilainen jossa pihvin tilalla ahven- tai silakkapihvit. Tillikastiketta ja paljon salaattia ja sipulia. Nam.


Kotiin päästyämme suihkuun pesemään hiekat pois ja leffa pyörimään ja herkkuja. Ollaan kovia dippaamaan nacholastuja pojan kanssa, joten joudun aina ostamaan molemmille omat salsat tai quacamolet :) 
Katsottiin Turbo-piirretty. Se kertoi etanasta joka sai tujauksen nitroa ja lähti sen jälkeen kilpailemaan Nascar-autojen kanssa. Hyvä leffa ja sopii aikuisillekkin piilohuumorinsa takia.
Iltapalaksi tehtiin vadelmasmoothieta kauralisällä. Huippuhyvää ja täyttävää. Iltapesut ja poika nukkumaan. Siitä alkaa ns "oma aika" . Noin klo 20:30. Tein itselleni vielä yhdeksän maissa salaattia ja laitoin vikat jaksot Orange is the New Black:iä pyörimään. Huippusarja Netflixiltä. Semmonen oli meidän sunnuntai. Hyvä päivä. Ihan tavallinen päivä.
Puss <3

-Doris- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti