sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Terveiset Unkarista


Kesäkuu on mennyt vauhdilla ohi töiden merkeissä ja äänestystäkin on enää muutama päivä jäljellä! Olen todellakin iloinen että lähdin mukaan kisailemaan. Toisinaan kannattaa tehdä asioita joiden onnistumisesta ei ole ihan varma! ;)


Unkarissa on ollut ihanaa, suosittelen kyllä käymään jos matkaa on suunnitteilla! Matkailu on itselleni tosi rakas harrastus, on hienoa nähdä miten erilailla asiat pyörivät muualla maailmassa ja aina kokee jotain uutta! Rakastan esimerkiksi Italian rauhallista elämäntyyliä ja salainen haaveeni onkin joskus asua sielä edes vähän aikaa ;) haluaisin päästä kiertämään maailmaa ja suunnitelmissani onkin pian lähteä reilaamaan... Se että näkee uusia asioita avaa kyllä silmät sille miten vähän loppujenlopuksi maailmasta itse vielä tietää! Jokapuolella on erilaisuutta ja asioita joista on vielä opittavaa, pienetkin asiat voivat olla upeita jos vain osaa katsoa oikeasta suunnasta... Vielä on paljon paikkoja näkemättä ja ruokia maistamatta ;)

Ajattelin laittaa mukaan muutaman kuva alkukesältä. Tykkään kuvailla siskoni Vilman kanssa joka harrastaa valokuvausta ja suurin osa näistäkin kuvista on hänen ottamiaan. Loppukesästä kuvauksia on tulossa lisää ja myös uusia ehdotuksia otan mielelläni vastaan! :)Ihanaa loppukesää kaikille, pitäkää silmänne auki ihanalle maailmalle ja nauttikaa lomasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti