maanantai 9. kesäkuuta 2014

Synttärihumua tyylilläTänään 9.kesäkuuta minä täytän 28-vuotta! Synttäreitäni juhlistin jo viime lauantaina kavereiden kanssa. Kivaa oli! Käytiin laulamassa karaokee ja pitsalla tietysti. Ei mitään kummosempaa.Kaverilta sain lahjaks saippuakuplia! Ihan parasta! Hih :D
Olen aina tykänny kissamaisesta silmämeikistä ja kirkkaan punaisista huulista. Tumma silmämeikki miellyttää, yleensä bilelookkina se on paras. :) En arkena niin hirveesti jaksa tälläytyä.  Yleensä mennään kokonaan ilman tai vaan ripsarilla. Ei ole mitään ongelmia lähtee lähikauppaan tukka sekasin ja meikittä. Kyllä ihon tarvii välillä hengittääkkin.

Tyylillisesti muistutan no, minua. Pukeutumisessa on paljon vaikutteita psychobillysta ja punkista. Fiiliksen mukaan enemmän tai vähemmän. Tykkään irroitella! Verkkosukkahousut, "happo"farkut, farkkuliivi, nahkatakki, maiharit on ihan lempi juttujani! Ihan tietoisesti ja tahallaan tykkään poiketa valtavirrasta. Mutta eipä siihen kuuluminenkaan ole ollenkaan paha asia, pääasia että ei oo mitään kenenkään toisen takia, vaan on ja näyttää just siltä kuin itse haluaa. Joillakin on tarvetta tuoda itseään esiin  tatuoinnein ja lävistyksin. Itse olen yksi niistä. Tatuoinnit on kyllä sellainen asia että minusta tuntuu että niitä ei voi olla liikaa. Yhden kun otin niin hinku seuraavaan jo alkoi. Lähinnä käsissä mulla tatuointeja, silti tuntuu että on ihan liikaa ns. paljasta nahkaa. :D Haaveena ajan kanssa on saada molempiin käsiin full sleeve, elikkäs olkapäästä ranteisiin asti kuvaa. Tuntuu olevan kyllä melkoinen ikuisuus projekti. Tatuointien ottaminen kun ei ole halpaa puuhaa. 

Olit sitten tuon tai tämän tyylinen, meikkaat tai et. Olet kaunis.

-Betty-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti