maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ja ne muut harrastukset

Minorea täällä kirjoittelee hei! Minulla oli vähän pallo hukassa, mitä oikein kirjoitan tänään blogiin, mitä voisin itsestäni kertoa. Joten päätin kertoa teille kaikista muista harrastuksistani, jotka vievät aikaani näin malleilun lisäksi.

1.       Malleilu. Se onkin käyty jo läpi, so move along ->

2.       Cosplay. Tämäkin on käyty läpi aiemmassa blogikirjoituksessani, joten siirtykäämme seuraavaan. 

3.       Tulitaiteet. Hah, tätä en olekaan käynyt vielä läpi!
          Aloitin tulitaiteen harrastamisen vuonna 2011, jolloin lähdin ystäväni kanssani                  Helsinkiin opiskelemaan, miten se liekki purskautetaan oikeasti sieltä suusta ilman suuria palovammoja. Pieni haju meillä oli jo hommasta ennen h-hetkeä, mutta onneksi emme olleet kokeilleet hommaa itse. Saimme paljon uutta tietoa ja kaiken lisäksi todella mukavan opettajan.
Opettelin tämän taidon alun perin cosplayta varten, koska eräs hahmo osasi puhaltaa tulta ja halusin ottaa päheitä kuvia kyseisen cosplayn kanssa. Ja onnistuin siinä!

4.       Sukeltaminen.
Ostin alun perin joskus muinoin Group-onista tarjouksesta  sukelluskokeilun, josta tämä harrastus sitten alkoi. Kokeilu oli niin upea, että ilmoittauduimme kaverini kanssa siltä seisomalta kurssille.

Ihan suoraan sanottuna en ole kurssin jälkeen sukeltanut Suomen vesistöissä kuin kerran. Veden alla on pimeää etkä näe paria metriä edemmäs, alhaalla on kylmä ja huulet tuntuvat jäätyvän jopa kesällä kun vesi on ”lämmintä.” Puet päälleni kaksi märkkäriä ja hupun, koska vesi on niin kylmää. Suurimmat nähtävyydet on mahdollinen kala tai ehkä se olikin uppotukki, myös jokunen simpukka tai oliko ne sittenkin kiviä.


Vasta Thaimaassa päästyäni sukeltamaan 2013 pystyin sanomaan, että olin oikeasti iloinen, että olin mokoman kortin suorittanut. Lämpimissä vesissä sukelluksesta voi oikeasti nauttia!

5.       Improvisaatio teatteri
Kolmisen vuotta sitten aloitettu harrastus, jossa voi rauhassa mokata, koska meidän mottomme on ”moka on lahja”. Voin siis tehdä itsestäni juuri niin typerän kuin haluan ja mokailla jatkuvasti – sen parempi improaja olen.

Olen ollut mukava jo useammassa esityksessä ja olen nykyään keikka harjoitusryhmämme vastuuvetäjä. Tämä aiheuttaa minulle joskus hieman paineita, koska en tunne pystyväni antamaan mitään sellaisille improajille, jotka ovat harrastaneet kyseistä harrastusta useamman vuoden enemmän kuin minä – saatika heille, jotka ovat tehneet jossain vaiheessa elämäänsä teatteria ammatikseen.


Kuitenkin tässä harrastuksessa saa mokata – oli kyse sitten lavatyöskentelystä tai ohjaajana olosta.

6.       Vapaapalokunta
Olen aloittanut 1,5 vuotta sitten. Tämän kanssa on ollut usein päällekkäisyyksiä, koska entiset työaikani eivät mahdollistaneet yhdellekään kurssille pääsyä. Nykyään työaikani ovat paremmat ja odottelen vain innokkaasti, milloin pääsen suorittamaan kursseja, jotka tekevät minustakin sankarin. Eikun siis kelvollisen palomiehen. Naisen.


Punttitreeneissä ollaan jo voiton puolella, 2/3 pakollisista suoriutuu jo!

7.       Sirkustaiteet
Omalla tavallaan uusi harrastus, mitä on tullut aloitettua. Aloitin ryhmässä tänä keväänä, mutta olen pyöritellyt poita, pyöräillyt (yrittänyt) yksipyöräisellä, heitellyt lautasia ja palloja ja ihmetellyt, miten devil stickillä saisi tehtyä hienoja temppuja. Ei muuten niin millään, jos et osaa heittää sitä takaisin itsellesi, etkä sille näkymättömälle kaverille kymmenen metrin päässä.


Tässä näette taidonnäytteeni ilma-akrobatiasta. Puolustuksekseni voin sanoa, että tämä oli toinen kerts ikinä, kun tein tuttavuutta kankaiden kanssa.

+ vielä vapaaehtoinen isosiskoilu, kirjoittaminen, piirtäminen, tankotanssi, lautapelit, kuntosali.


Ja sitten ihmettelen, kun tunnun olevan koko ajan väsynyt, eikä aika riitä mihinkään. Mutta pitäähän sitä tekemistä olla ja pitää mieli virkeänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti