lauantai 14. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin...

Sori, joku on vähän lomafiiliksissä (toivottavasti joku muukin). Tai yritys on ainakin kova, eilen joutui vielä muutamat työpuhelut hoitamaan, mutta jospa se tästä. Tänään on saanut jo ottaa rennommin.

Jyväskylän maisemat vaihtuivat eilen kotoisaan Pieksämäkeen. Koko perjantaipäivä pilkottiin ja vatkattiin, väkerrettiin ja näperrettiin tarjottavia sisarrusten apuna. Tänään juhlistamme rakkaan isämme pyöreitä vuosia, ja täällä on talo täynnä porukkaa. Ihanaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa :)

Suurempia suunnitelmia minulla ei vielä lomaksi ole,esim juhannuksen suunnitelmista ei vielä tietoakaan. Onhan noita häppeninkejä ja tapahtumia jopa päällekkäinkin, mutta ei niistä piä stressata. Pääasia et nyt rentoutuu, ja antaa fiiliksen viedä. Nauttia kesästä :)

Tommi Kirvesniemi Photography


Ensi viikolla jos pääsisi kalalle, ja onhan täällä tuo harrasteväline: ilmakivääri tuolla alakerrassa. Ja jos vielä pääsisi loman aikana ampumaan isän kanssa savikiekkoja, ois kyl ihan mahtavaa :)
Nii miulla ei ihan naisellisia nää miun harrastukset oo, mut oonkii tälläi isin tyttö <3

Nauttikaa auringosta, vastaleikatun nurmikon tuoksusta. Ei anneta itikoitten saatikka ukkosten pilata fiilistä. Jos sitä jäätelöä sattuu tipahtamaan paidan rinnukselle, ei se oo nii justiinsa. Hankkikaa elämyksia, älkää nyhvätkö sisällä naamakirjassa. Nähkää ihmisiä, nauttikaa musiikista, tehkää extempore-juttuja, seikkailkaa, nauttikaa kesästä!Ihanaa kesää teille, pusi pusi <3

- Minnie von Stripes - Ei kommentteja:

Lähetä kommentti