sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Morning quickie - aamun pikaiset


Aamuisin, jos joskus se ettei ole enää kakskyt tai kakskytjotain iskee aika rajusti pintaan. Vallankin kun syöt vähän huonosti ja plaaplaaplaa ja vaikkei oliskaan turvotusta, niin posket roikkuu silloin jo kuin ajokoiran korvat.
Koska en omista laatumeikkejä ja meikkilaukussa on vain muutama perustarve, mulle on tullut rutiiniksi aamun pikameikki. Maksimissaan kesto viisi minuuttia. Ajattelin postata tästä spektaakkelimaisesta tapahtumasta teille blogitekstin.
Vaihe 1. Nouse sängystä, kävele peilin ohi. Huuda, koska pelästyt että peilistäsi tuijottaa demoni, Hetkeä myöhemmin tajuat että se olet sinä itse. Vessatoimia suorittaessasi et tiedä itkisitkö vai nauraisitko ja uskallatko enää vilkaista peiliin.


Vaihe 2. Olet sissi. Katsot kuitenkin peiliin. Ja koska olet sen arvoinen ja loreal eiku ehkä se oli maybelline, niin kaivat meikkilaukustasi ne perusarsenaalit esiin. Tähän tarvitaan meikkivoide, kulmakynä, eyeliner, poskipuna, ripsiväri, luomiväri (vaalea, kulmaluuhun) ja kulmakynä. Lisäksi huultenrajauskynä ja huulipuna.

Vaihe 3. Meikkivoiteen levitys. Käsin. Koska on kiire.
Vaihe 4. Eyeliner. Tämä alkaa olla se haastavin vaihe minulle, koska kun otan lasit pois päästäni, näen tuurilla vain suurimmat aukiot. Joten ei tahdo enää nähdä miten eyeliner sinne silmäkulmaan sujahtaa. Olen tässä iässä oppinut olemaan itselleni armollinen ja olkoot. Ei se nyt niin nuukaa ole. Niin kauan kun se on +/- 5 cm etäisyydellä silmästä, kaikki on hyvin. Itse pidän paksummasta rajauksesta, ja tietysti kissamaiset rajaukset.

Vaihe 5. Laita lasit päähän ja taivastele eyelinerin tulosta. Ota lasit pois. Heti helpottaa.
Vaihe 6. Poskipuna. Tällä tehdään naamaan muoto. Koska naamani on muodoton muuten. 
Vaihe 7. Kulmakarvustot! Tää on liki yhtä tärkeä kuin rajaukset silmissä. Näillä kahdellakin pärjäisin. Kulmakarvoihin tälläkertaa hinkattiin ruskeaa kulmaväriä. 
Vaihe 8. Ripsiväri. Joka muuten pitäisi uusia. Viimeksi köyhyyksissään piti ostaa halvinta ripsaria tarjouksesta. En tykännyt. Palaan entiseen vanhaan tuttuun ja turvalliseen, kunhan rikastun.
Vaihe 9. Huulet. Rajaus ja punaus. Värisävy vaihtuu fiiliksen mukaan. Tässäkin kohtaa minun pitäisi jo tsempata ja ostaa se punainen väri joka oikeasti pysyisi myös huulissa eikä hampaissa ja kahvikupin laidalla vaikka pesisit kolme kertaa kupin koneessa.

Ja vaihe 10. Etutukka tötterölle, muu hiusluuta ponnarille ja huivi päähän.

Finished!
Aamun pikaiset myös kuvina. Älkää peljästykö.

Lovee - Divina Deluxe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti