torstai 12. kesäkuuta 2014

Sananen omasta kesäpukeutumisesta


Satsaa kesällä hengittäviin vaatteisiin jotka ovat mukavia päällä. Itsellä ollut nyt kahtena kesänä mitä suurin innostus kaikkiin hulmuaviin helmoihin, ponchoihin, mekkoihin ja vaikka vaatteita pistäisikin kerroksittain, niin kevyet kankaat ei tunnu kuumilta päällä. Kuumuus onkin aika vaikea asia välttää, varsinkin jos sattuu tykkää pukeutua mustaan niin kuin minä, kesät talvet. Viime vuonna tuli kunnolla muotiin edestä lyhyemmät ja takaa pitkät helmat, itsekin niihin hurahdin. Nyt niitä tahtoo kahmia kaksin kesin itselle.Maksimekot on myös tullut tutuksi viimeisinä kesinä. Se on vaivaton pistää päälle ja on omalla tavallaan aina tyylikäs ja huoleton. Kaikenlisäksi mikään ei purista. Kannattaa hankkia myös hyvät aurinkolasit, luonnollisesti oman tyylinsä mukaiset. Itse satun pitämään isoista, koska peittävyys on aika tärkeää tälläselle arkasilmäiselle.

Luonnollisesti kesä on myös luotu korkkareille ja ballerinoille. Kaiken maailman erikoisuudet on nyt hyvä ottaa esiin, koska ei tarvitse enää liukastella. Itse satun pitämään mahdollisimman korkeista koroista, mutta puistopiknikeille pistän yleensä järeämmät tohvelit, yleensä jo hyväksi koetut skottiruutuiset ja pitkävartiset Demoniat. Toisinaan mukaan tarttuu myös paksupohjasta, pilkullista ballerinaa, mutta mieluiten sitä kyllä kesäisin kävelisi aina paljain jaloin. Ihan kaupungin keskustassa sitä ei silti viitsi kauheesti tehdä...Siinä vaiheessa, kun kevät loppuu, saa pipo lähteä ja tilalle tulee lippikset, hiuspannat ja erikoisemmat kampaukset. Tukka saa kasvaa maximaalisesti joka suuntaan, kiharoita tai victory rollseja on kiva väännellä muutenkin on kiva antaa mielikuvituksen lentää uusien ideoiden myötä.
Pitkälti kesä tulee toikkaroitua revityissä farkuissa, tennareissa, perusmustassa topissa ja kylmän ilman varalle on mukana luottotakki. Loppuen lopuksi tämä goottirouva pukeutuu sangen yksinkertaisesti, second handina ostettuihin vaatteisiin ja asusteisiin. Kyllä sitä voi erilaisesti pukeutua vaikka ei paljoa rahaa olisikaan. Eipä tässä kai mitään sen erityisempää kerrottavaa kesätyylistä olekaan, siinä se taisi olla pähkinänkuoressa, antaa kuvien kertoa.
Vielä olisi listalla uudet bikinit.. vielä kun pääsis rannalle kaikkien Undergroundin tyttöjen kanssa, siinä olisikin ihmisillä katsottavaa!
Uskalletaan olla erilaisia, omanlaisia.

Leena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti