perjantai 16. toukokuuta 2014

Nita ShaDow


1. Nita ShaDow

2.  26 

3. Tornio a.k.a. Mordor ;)

Photo: Heidi Järvi Photography


4. Mitä harrastat?

Teen hirmusen paljon vaatteita itse, varsinkin mekkoja, hameita ja korsetteja. Ompelu on yksi pitkäaikaisimmista harrastuksistani, olen ommellut vaatteita jo reilut 10 vuotta. Teen myös itse paljon koruja ja asusteita, varsinkin lolitaan tulee tehtyä kaikenlaisia päähärpäkkeitä jämäpitseistä tms. Ei mee materiaaleja hukkaan!

Itseni kunnossa pidän roikkumalla tangossa. Olen siis tankotanssija. Opetan myös tankoilua paikallisella kuntosalilla. Rakastan lajia, koska siinä on koko ajan jotain uutta opittavaa, en ehdi kyllästymään! Lisäksi akrobatia on mielenkiintoista, oma kroppa pystyy kyllä uskomattomiin temppuihin! Haavena on myös jollakin tavalla yhdistää tankotanssi sekä burleski. Muutamalla burleskikurssilla olen käynyt ja osaan joten kuten jo pyöritellä tasseleita!! :D Rakastan sitä glitteristä maailmaa <3
Joulukuussa löysin myös rengasstrapetsin, joten siinäkin rimpulassa tulee tätä nykyä roikuttua. Mies kiittelee kun olen koko ajan mustelmilla :D Tanko ja rengas pussaa aika rajusti.
Harrastan myös cosplay:tä, kuuntelen aina musiikkia, vahtaan animea,  tykkään käydä keikoilla ja aika ajoin innostun leipomaan övereitä kuppikakkuja.


Kuva: gothic.fi

5. Kerro ulkonäöstäsi / tyylistäsi. Onko tyylisi muuttunut paljon viime vuosina?
Sydäntäni lähellä on aina ollut gootti-tyyli. Varsinkin näyttävämpi viktoriaaninen tyyli. Korsetit, hameet, korkokengät, kiitos nam! Naisellisuus on aina ollut se minun juttu.
Noin puolitoista vuotta sitten löysin lolitan uudestaan ja se kolahti ja lujaa! Varsinkin gothic lolita ja tummempi classic. Rakastan sitä, että lolitassa more on todellakin more ja saa ihan luvan kanssa olla halutessaan eeppisen överi. Leveät helmat, näyttävät hiuskoristeet, viimeistelty meikki ja korkeat korot on juurikin sitä minua. Tyyli on naisellinen, kaunis, elegantti ja hienostunut. Se ammentaa estetiikkansa mm. rokokoosta ja viktoriaanisesta tyylistä.

Tyylini ei viimeisen kymmenen vuoden aikana ole kokenut mitään kovin rajuja muutoksia, enemänkin se on hioitunut nykyiseen muotoonsa. Musta on ollut must jo reilut 10 vuotta ja goottiestetiikka on kiehtonut aina. Nykyisin tiedän paremin mistä pidän ja mitkä vaatteet minulle sopii. Kiinnitän myös aikaista enemän huomiota vaatteen laatuun. Viime vuoden aikana minusta on mm. kouriutunut melkoinen pitsinatsi :D Hutiostoksia tulee tehtyä nykyään tosi harvoin ja olen myynyt paljon vanhoja hutiostoksia pois. Tilalle olen ostanut tietenkin lolitaa :D
Kuvaaja: Vesa Marjanen
6. Kerro kolme asiaa ulkonäössäsi johon olet tyytyväinen

Tankotanssi on opettanut minut rakastamaan kroppaani. Vaikka se onkin aina mustelmilla ja ruhjeilla, se toimii niinkuin pitää ja se pystyy uskomattomiin tekoihin! 
ja mihin se voi vielä pystyä! Tällä hetkellä minulla on kroppa, jota voin ylpeänä katsoa peilistä: pitkä, hoikka ja siltikin muodokas. Siitä löytyy voimaa ja se taipuu melkoisen hyvin. Se ei ehkä ole täydellinen mutta se kelpaa minulle.
Tykkään myös silmistäni, ne on sellaisen ns. meikkisilmät. Niistä erottuu luomiväri kuulemma hyvin. :D Tykkäänkin leikitellä meikeillä ja kokeilla erivärisiä luomivärejä tms. Myös nenäni on kiva, en löydä siitä mitään vikaa.
7.  Mikä on negatiivistä sinussa (ulkonäöllisesti tai persoonana)

Mie vihaan miun korvia :D Lyhyesti ja ytimekäästi. Myös teinivuosian akne muistuttelee välillä itsestään ja pukkaa vihulaisia naamaan. Iho-ongelmat on kyllä pyllystä!
Minulla on myös melkoisen huono muisti tai sitten se on vain valikoiva. ;) Olen melkoinen rähmäkäpälä ja "asettelen" usein tavaroita lattialle.
Vaakojen tapaan olen myös melkoinen perfektionisti ja minä itse-tyyppi. Joissakin asioissa minun on vaikea kysyä apua, koska olen varma että teen asiat paremmin itse. En saa mielenrauhaa, jos asu ei ole täydellinen, kuppikakut ei ole viimosen päälle koristeltuja tai vaikka tapettissa on pieni kurttu. On välillä työlästä olla minä! :D

8. Millainen persoona olet?

No tuossa edellisessä jotain tulikin mutta olen melko tyypillinen vaaka :D Viimosen päälle esteetikko, joka rakastaa kauniita asioita. Perfektionisti joissakin asioissa, joissakin taas mennään totaalisella ei se ole niin justiinsa-asenteella.  Olen sopeutuvainen enkä pelkää haasteita.Elämässä pitää olla tavoiteita, muuten tylsistyn.  Pyrin olemaan aina ystävällinen ja kohtelias sekä tarjoamaan apua. Käytöstavat pitäisi jokaisella olla hallussa! Se ei silti tarkoita että on muiden kynnysmattona, myös itseään pitää osata puolustaa.
Omaan vahvoja mielipiteitä enkä pelkää seistä niiden takana.
Elän elämääni omalla tavallani, en niinkuin sitä muiden mielestä pitäisi elää. Olen avarakatseinen ja pystyn ymmärtämään muitakin tapoja toimia kuin vain omani. 
Tykkään esiintyä, enkä jännitä turhia. Vihaan turhaa draamaa ja tahallista riidanhaastamista.
Jotkut sanoo, että olen rauhallinen ja seesteinen, jotkut taas on sitä mieltä että minusta on seesteisyys kaukana :D
Lisäksi minulla on erittäin kiero huumorintaju, puhun välillä ihan liikaa enkä ajatellut ikinä kasvaa aikuiseksi.

Kuvaaja: Enni K

9. Ketä ihailet tyylillisesti:

Tämä kysymys on aibna ollut minulle vaikea. Minulla ei ole tiettyjä ihmisiä, joita ihailen. Ylipäätään ihailen ihmisiä, jotka ovat löytäneet sen oman juttunsa ja toteuttavat sitä rohkeasti välittämätää muiden mielipiteistä. Sillä ei ole väliä mitä kannat vaan miten sen kannat. Ihminen on onnellisimmillaan kun saa olla ihan oma itsensä, pää pystyssä! Esimerkiksi kilpasisareni ovat kaikki upeita ja vahvoja persoonia, juuri tuollaisia tyyppejä ihailen!
Nostan myös kuviteellista hattuani niille, jotka tekevät paljon vaatteita itse, Sillon tyyli on todellakin uniikki! 
Selailen paljon esimerkiksi Tumbrl:ää ja inspiroidun kauniista asuista ja mahtavista tyylitaitureista. Imen inspistä leffoista, musiikista, blogeista, luonnosta, lolita-muodista tms. ja sovellan ne omaan tyyliini sopiviksi.


10.  Onko sinulla mallikokemusta?
Kyllä tässä vuosien varrella on tullut kameran edessä keikisteltyä. Varsinkin parin viime vuoden ajalta on kertynyt paljon kokemuksia ja uusia oppeja :)
11. Mitkä asiat elämässäsi on tärkeitä?

 Perhe ja ystävät. Rakastan tätä sekopäistä porukkaa, josta jokainen on oma vahva persoonansa ja he hyväksyvät minut sellaisena kuin olen. Olette rakkaita jokaikinen!
Vapaus toteuttaa itseään. "Minuus" kuolisi jos joku alkaisi määräillä miten pukeutua, mitä harrastaa ja mitä tehdä milloinkin. Silloin en olisi onnellinen.
Lisäksi en voisi elää ilman musiikkia! Se olisi kuin leffa ilman soundtrackiä, ihan kamalaa!
12. Miksi haluat malliksi?

Rakastan tätä touhua!
Minusta on mukavaa suunnitella kuvauksia eri kuvaajien kanssa, miettiä teemaa, meikkiä, vaattetta, miljöötä tms. kun oma ja kuvaajan visio kohtaa ja tuloksena on aivan mielettömän hieno kuva, josta molemmat on ylpeitä, olo on mahtava! Kuvauksissa on mukava kokeilla eri tyylejä ja leikkitellä meikeillä ja vaatteilla. Saa hetken ajan olla oikea "prinsessa". Tutustuu uusiin ihmisiin ja joka kuvauskerralla oppii jotakin uutta. Jäähän tästä myös kivoja kuvia  ja kokemuksia  muistoksi, niitä on kiva sitten kiikkustuolissa ryppysenä muistella :D
Malleilu on myös kohottanut huimasti itsetuntoani, olen huomannut etten olekaan niin susiruma kuin sain koulussa monta vuotta kuulla. 
Kuvaaja:Enni K
13. Missä näet itsesi olevan 2vuoden , entäs 5vuoden päästä? Arkielämässä sekä mallina

 2 vuoden päästä Asiat on aika lailla samalla lailla kuin nytkin. Mulla on kiva työpaikka ja ihanat kaverit. Tangolla olen oppinut uusia huimia temppuja ja rengas ei satu enää yhtä paljon kuin nyt. Omistan 200 paria kenkiä. Matkustelen lomalla ja tapaan kauempana asuvia ystäviä, heilun festareilla ja tapahtumissa ja nautin elämästä. Malleiltua tulee vapaa-ajalla ja enemän kuin nykyisin, myös ehkä kaupallista keikkaa. 
5 vuoden päästä asutaan jossakin etelässä, mulla on oma gootti-linna, puutarha, ihana työpaikka ja musta pörröinen koira. Omistan 300 paria kenkiä ja minulla on vihdoin iso walk-in vaate"komero". Nautin elämästä! Olen päässyt matkustelemaan ulkomaille ja malleilemaan myös siellä. Keikkaa pukkaa kiitettävään tahtiin kivojen kuvaajien kanssa.
14. Mikä on paras kehu/kohteliaisuus jonka olet saanut?

Ehdoton ykkönen on kun olin kerran yksin palloilemassa kauppakeskuksessa, täysissä lolitoissa, tottakai! Noin 4-vuotias poika jäi tuijottamaan minua ja hetken päästä tokaisi isoon ääneen isälleen: " Isi kato, VAU! Tuollaisen naisen minä haluan!" Hymyilytti aika lujaa :D
Aika ajoin kuulen myös olevani prinsessa, se pistää aina hymyilemään.
15. Jos sinusta on tulevaisuudessa kirjoitettu seiskaan Kääk! - juoru, miten reagoit?
Nauraisin varmaan niin että pissat tulis housuun. :D
Kun olen hieman rauhoittunut, soittaisin äidille, sitten naurettais yhdessä lisää. Varmaan leikkaisin jutun irti ja pistäisin kivoihin kehyksiin. Itselleen pitää osata nauraa!

16. Jos sinusta olisi seiskassa Kääk! Juoru,mitä juorun aihe koskee " Shadow rakennutti valtavan goottilinnan meren rannalle, äänekkäät lepakot valvottavat naapureita!"
17. Miksi juuri Sinä olisit Underground Model 2014?
Koska mie olen mie :)
Olen löytänyt oman juttuni ja tyylini ja seison rohkeasti sen takana. En ole muuta kuin sitä mitä oikeasti olen. Kuljen pää pystyssä, hymyillen ja röyhelöisenä korkokengät kopisten.
En pelkää haasteita, tulen toimeen erillaisten ihmisten kanssa ja olen mukautuvainen. Teen aina parhaani ja tsemppaan muita. Olen tottunut tekemään töitä ja haastamaan itseäni. Siksi minä olisin underground model 2014 :)

http://shadowlif.blogspot.fi/

1 kommentti: