perjantai 16. toukokuuta 2014

Minnie Von Stripes

1. Nimi: Minnie Von Stripes

2. Ikä: 29

3. Asuinpaikkasi: Jyväskylä

Photo: Heidi Järvi Photography


4. Mitä harrastat?
Valokuvaus, ilmakiväärillä tähtäily. Kesällä pääsee taas kalalle. Mitään säännöllistä harrastusta ei ole, fiiliksen mukaan keksin touhuamista. Esim. kotityöt on aina yhtä kivoja, jee :)

Kuvaaja: Ville Kotimäki
5. Kerro ulkonäöstäsi / tyylistäsi. Onko tyylisi muuttunut paljon viime vuosina?
Kaikenlaista on kokeiltu kaljusta hiustenpidennyksiin, myös hiusväri on muuttunut vuosien varrella usein. On ollu lökäpöksyä ja gootimpaa tyyliä, itseä on etsiskelty nuoruusvuosien ajan. Kuitenkin tuossa kahdenkympin hujakoilla aloin löytämään itseni musiikin (psychobilly&rockabilly) innoittamana ja pikkuhiljaa tyyli on muotoutunut omanlaiseksi, naisellisemmaksi. Välttämättä ei aina näy ulkonäössä, mutta se on täällä sisällä. Rakkaus lajiin.

6. Kerro kolme asiaa ulkonäössäsi johon olet tyytyväinen
Silmät, hymy.. tissit :D 

7. Mikä on negatiivistä sinussa (ulkonäöllisesti tai persoonana)
Stressaan aika paljon, ja saatan olla joskus vähän kiukkupylly.

8. Millainen persoona olet?
Iloinen ja nauravainen immeinen. Välittää läheisistään. 

9.Ketä ihailet tyylillisesti:
Vahvoja, kauniita oman tyylinsä ylpeydellä kantavia naisia.. Marilyn Monroe, Dita Von Teese, Imelda May, Lucky Hell, Lou Lou D'vil, Pixie Lily, Mercy Maybeline, Curvelious Jo-Jo, Jasilyn, Joy Licious... unohinkohan jonkun.. no, monia monia muitakin :) <3

10. Onko sinulla mallikokemusta?
Ei ole, itse asiassa kilpailuun laittamani kuvat ovat ensimmäiset kunnon kuvaukseni. Mutta en koe sitä huonoksi asiaksi. Olen innokas ja nopea oppimaan uusia asioita, laitan itseni täysillä peliin. Kuuntelen kuvaajan ohjeita ja osaan soveltaa vinkkejä. Yleensä olen ollut juuri sillä kameran toisella puolella, mutta huomasin nauttivani täysillä myös siellä toisella puolella olosta. Eikä kylmä ilma tai pikku puhuri heti kangista tätä naista. Sisua ja tahtoa löytyy.

Kuvaaja:Ville Kotimäki

11.Mitkä asiat elämässäsi on tärkeitä?
Perhe ja läheiset.

12.Miksi haluat malliksi?
Haluan edustaa toisenlaista, persoonallisempaa kauneusihannetta. Jatkaa tyylillisesti ihailemieni ihmisten linjaa, omilla mausteillani. 

13. Missä näet itsesi olevan 2vuoden , entäs 5vuoden päästä? Arkielämässä sekä mallina
Tässä iässä alkaa miettimään jo prinsessahäitä ja perheen perustamista, sitä ei tosin pysty etukäteen arvuuttelemaan että milloin. Työ on kivaa ja kun on löytänyt vierelleen rakkaan, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut, ei mikään tunnu mahdottomalta. 
Uskon että tämä kilpailu on alkusysäyksenä tulevalle mallinuralle. Haluan kehittää itseäni ja päästä kokeilemaan erilaisempiakin juttuja. 

14. Mikä on paras kehu/kohteliaisuus jonka olet saanut?
Jonkin verran kehuja olen saanut näteistä silmistäni ja kauniista hymystäni :)

15. Jos sinusta on tulevaisuudessa kirjoitettu seiskaan Kääk! - juoru, miten reagoit?
Juorulehtiä jonkin verran lukeneena tiedän että joitakin juttuja suurennellaan ja kenties vähän väärennellään, jotta saadaan lukijoiden huomio. Tottakai toivon ettei mitään skandaali-uutista minusta koskaan tule, mutta uskoisin että naurahdan, että onpa taas uutiskynnys ylitetty.

16. Jos sinusta olisi seiskassa Kääk! Juoru,mitä juorun aihe koskee
Minnie Von Stripes bongattu Tallinnan laivalla hilpeissä tunnelmissa tumma komistus 
käsipuolessa!

Kuvaaja:Ville Kotimäki

17.Miksi juuri Sinä olisit Underground Model 2014?

Iloinen, hassu, hauska, ihana, sosiaalinen, pilke silmäkulmassa... Tarvittaessa muuntautumiskykyinen ja asiaan täysillä panostava ihminen. Helposti lähestyttävä ja itsekin tutustun rohkeasti uusiin ihmisiin. Tunnollinen ihminen, joka kuitenkin osaa välillä ottaa rennosti. Itsetunto sopivasti kohdillaan, kuitenkaan ei kulke pitkin Vapaudenkatua nokka pystyssä. Sellainen minä olen, juuri passeli tähän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti