torstai 15. toukokuuta 2014

Lucy Diewalker

1. Nimi: Lucy Diewalker

2. Ikä: 27 vuotta

3. Asuinpaikkasi: Jyväskylä

Photo: Heidi Järvi Photography


4. Mitä harrastat? 

Kirpparointia ja kaikkea "second hand"-periaatteeseen liittyvää, malleilua lähinnä omaksi ilokseni, epämääräistä luovaa puuhastelua eli maalaamista/askartelua/sisustamista, leffojen sekä sarjojen seuraamista, epäsäännöllistä liikkumista, meikkaamista, koneella istumista yleensä musiikin huutaessa taustalla, kyökissä pyörimistä, keikoilla käyntiä, lemmikkielukoitteni hoitamista, leikkimistä sekä tatuointien ottamista aina kun tilanne sallii. Suurina intohimoina sekä mielenkiinnon kohteina ovat kissat, matelijat, hyönteiset, scifi, supersankarit, retrojutut sekä verhot. 

5. Kerro ulkonäöstäsi / tyylistäsi. Onko tyylisi muuttunut paljon viime vuosina?

Olen aikamoinen sekametelisoppa! En kaivele selkeitä tyylivaikutteita muista tai tietyistä genreistä vaan olen rakentanut itselleni erittäin toimivan sekä monipuolisen combon naisellisuuden, leikkimielisyyden, fanityttöilyn ja ärhäkkyyden välille. Kaapistani löytyy niin armeijavaatteita, heiluvia helmoja, shortseja, bändi/supersankari/scifi-paitoja kuin rikkinäisiä sukkahousujakin ja jalkoihini tykkään pistää niin 12cm:n korot kuin tennarit tai vaikkapa kumisaappaat. Siihen kuuluu myöskin vahvasti tatuoinnit sekä lävistykset, joilla tykkään korostaa itseäni. Ulkonäköni tosiaan vaihtelee ja oikeastaan aika kaavamaisesti, varsinkin epätoivoinen hiusten kasvattaminen sekä poisajaminen. Olen vuosien myötä selkeästi löytänyt itseni mutten koe olevani koskaan täysin valmis. Näin on hyvä olla, päivä (tai fiilis) kerrallaan! 
Kuvaaja: Sakari Karipuro

6. Kerro kolme asiaa ulkonäössäsi johon olet tyytyväinen

Persoonallisen väriset silmäni (valaistuksesta riippuen joko vihreät, ruskeat taikka keltaiset), tuuheat ja tummat kulmakarvani sekä minimaalinen pituuteni.

7. Mikä on negatiivista sinussa (ulkonäöllisesti tai persoonana)

En pidä nenästäni, se on mielestäni turhan iso. Olen vähän turhan unohtelevainen ja keskittymiskykyni on usein minimaalinen. 

8. Millainen persoona olet?

Olen rakastava ja lämmin huithapeli-homsantuusa. Värikäs, niin ulkonäöllisesti kuin luonteeltanikin. Lapsenmielinen ja nauravainen, hyvä puhuja sekä kuuntelija. En ota itseäni turhan tosissani, mutta osaan kuitenkin ottaa vakavatkin asiat vahvasti vastaan, jos en muuten niin mustan huumorin kera. Uskon että aina on toivoa. 

9.Ketä ihailet tyylillisesti:

Katy Goldia, Monami Frostia sekä Nikki Napalmia. 

10. Onko sinulla mallikokemusta?

On! Ensimmäisen kerran astuin malliksi kameran eteen täytettyäni 18-vuotta. Olen tehnyt siis useamman vuoden enemmän ja valitettavasti vähemmän harrastuspohjaisia kuvausjuttuja, joiden lisäksi olen ollut mm. Loihtimo Kujun hius-sekä meikkinäytösmallina, AK:n Hius- & Meikkikoulun päättötyö- sekä näytösmallina ja Hot Rod & Rock Show:ssa "autotyttönä". Kuviani on käytetty muutamassa eri kirjassa sekä valokuvaajatuttavieni valokuvanäyttelyprojekteissa. Pidän tästä touhusta hyvin paljon ja olen kuullut jopa huhua että kanssani on helppo sekä hauska työskennellä. Kuviani voi käydä halutessaan katsomassa osoitteesta: www.facebook.com/lucydiewalker


11.Mitkä asiat elämässäsi on tärkeitä?

Kaikki rakkaimmat eli perheeni ja läheiseni, lemmikkikatraani, kotini ja se että saa olla ja elää onnellisesti (ainakin lähestulkoon) miten haluaa. 

Kuvaaja:Jukka Heilimo

12.Miksi haluat malliksi?

Koen olevani parhaimmillani kameran edessä. Unohdan kaiken ylimääräisen ja kuvattavana oleminen onkin yksi sellaisista asioista joihin keskittyminen ei oikeastaan vaadi paljoa. Hämmentävää, mutta se tulee niin luonnostaan. Jos tilanne on kuitenkin vaativa, se ei haittaa vaan näen mieluusti vaivaa onnistuneiden otosten eteen ja opettelen samalla uutta. Olen myöskin kiinnostunut valokuvaamisesta taiteena ja koen että mallina oleminenkin on tietyllä tapaa yksi taiteen laji.

13. Missä näet itsesi olevan 2vuoden , entäs 5vuoden päästä? Arkielämässä sekä mallina.

Uskoisin olevani pitkästä aikaa mukavasti opiskelu- sekä työelämässä, samalla kun teen mallinhommia vakituisena harrastuksena, myöskin toivon mukaan osittain työkseni. Olen suunnitellut suuria ja haluaisin päästä toteuttamaan haaveitani, muutaman vuoden päästä siihen voisi olla hyvä aika. 

Kuvaaja: Vesa Muhonen

14. Mikä on paras kehu/kohteliaisuus jonka olet saanut?

Yksi mieleenpainuvimmista kehuista on ehdottomasti se että olen kuulemma todella upea nainen vaikka olisin kotona kauhtuneissa housuissa, ilman meikkiä, "Mikki Hiiri"-huppari ylläni ja tukka likaisena. Tämä osui jotenkin niin herkkänä ajankohtana, yllättäen samalla kun olin juurikin tuon näköisenä. Liekö oli vaan turhaa sanojen helinää mutta aidolta tuo mielipide tuntui. Myöskin lasten suusta kuultuna nimitys "Maailman kaunein" kuulostaa joka kerta yhtä sydäntä lämmittävältä. <3 

15. Jos sinusta on tulevaisuudessa kirjoitettu seiskaan Kääk! - juoru, miten reagoit?

-Juorun vakavuudesta ja todenperäisyydestä riippuen joko olisin otettu että jotakuta kiinnostaa elämäni niin paljon että on nähnyt vaivaa juorun keksimiseen ja kirjoittamiseen, vaihtoehtoisesti miettisin että ne jotka uskoo saavat uskoa, mutta onneksi ne kaikista rakkaimmat tietävät totuuden. Eihän ne juorut koskaan helppoa käsiteltävää ole, muttei niille aina voi mitään.Kuvaaja:Vesa Muhonen


16. Jos sinusta olisi seiskassa Kääk! Juoru,mitä juorun aihe koskee.

Jos juoru olisi perätön niin se koskisi todennäköisesti jotain sellaista että olen sekoillut todella pahasti kännipäissäni kaupungilla baari-illan jälkeen, vaikka oikeasti olen vaan imitoinut innoissani My Little Ponyä selvinpäin laukaten pitkin keskustan katuja. Vaihtoehtoisesti olisin todennäköisesti jonkun valokuvaajan osuessa paikalle yltiöpynttäytyneenä kaapimassa roskiksesta ylös jotain aarteeksi todettua huonekalua yön pikkutunneilla kun olen tulossa kaupungilta kotiin. Vähän niinkuin salilta saapuvan meikittömän verkkarinaisen vastakohta, silti vielä kammottavampaa. AI KAMALA! :D 

17.Miksi juuri Sinä olisit Underground Model 2014?

Olen kuvauksellinen, monipuolinen ja leikkisä. Vaikkei pituutta löydy kuin 155cm:n verran, rohkeaa ja iloista asennetta löytyy senkin edestä. En pelkää haasteita ja osaan heittäytyä nopeasti outoihinkin tilanteisiin. Uskon että hyvien kuvien lisäksi olisin juuri Se malli jonka päällä Undergroundin vaatteet erottuisivat entistä enemmän edukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti