tiistai 14. heinäkuuta 2015

Anette Ahokas: Finaaliin valmistautuminenKesä on mennyt nopeasti ja Pieksamäki kutsuukin jo aivan kohta. Hassua, että nyt ollaan jo pian heinäkuun puolivälissä. Onneksi viime aikoina on ollut sen verran ohjelmaa, että en ole vielä ainakaan ehtinyt ihan hirveästi jännittää finaalia. Kuitenkin pientä jännitystä alkaa olla ilmassa, kun alettiin lyödä aikatauluja ja päivänohjelmaa lukkoon muiden finalistien ja tiimin kanssa. 

Varmasti viimeistään perjantaina iskee kovempi jännitys. Päivän kulku vaikuttaa todella mukavalta. Varmasti päivä on jännittävä, mutta uskon, että me porukassa saadaan hyvä tsemppi päälle, eikä ketään ole aivan shokissa. Toivon, että itsekkin osaan nauttia päivästä, eikä päivä mene ohi jännityksen vuoksi. Odotan erityisesti tiimin ja finalistien tapaamista, sekä lavashowta. 
Kaikki pienet asiat jännittää ja mietityttää... Miten laitan hiukset, miten meikkaan, millaiset vaatteet päivällä, onnistuuko meikki ja hiukset, mahtuuko vaatteet vai iskeekö sitten jossain vaiheessa oikein kunnon jännitys päälle. 

Kannustusjoukoiksi ei näin kaukaa oikein kukaan innostunut lähtemään, paitsi poikaystävä, joka toimii samalla kuskina. Vaikka olenkin saanut lähimmäisiltäni pääosin positiivista palautetta niin muutamia negatiiisiäkin mielipiteitä on tullut. Ikävää sinänsä, kun läheisiltä odottaa tukea ja kannustusta.

Finaaliin ajattelin valmistautua syömällä edeltävän viikon hieman kevyemmin ja juomalla paljon vettä, jotta en olisi ihan turvonnut ja iho olisi hyvässä kunnossa. Ehkä jonkinlainen koemeikki ja -kampaus, ihon kuorintaa yms. Sekä tietysti itsensä tsemppausta henkisesti. 

Toivottavasti paikalla on mukavasti porukkaa katsomassa meidän keikistelyä lavalla. Uskon, että saamme aikaan hyvän shown ja kaikki sujuu yhteishengellä niin kuin pitää. Toisaalta olen surullinen, että kilpailu päättyy jo tähän, mutta mikään ei estä olemasta yhteyksissä tiimin ja finalistien kanssa jatkossakin. Niin ja voihan tästä jotain uutta poikia kilpailun jälkeenkin.

Hyvää kesää ja onnea kaikille muille finaaliin, kyllä me tytöt pärjätään!

- Anette Ahokas -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti