torstai 16. heinäkuuta 2015

Jasilynin tunnelmia finaaliviikolta

(C.) Timo Koponen
Viimeinen viikko alkaa ja ajatella tämän viikon lauantaina käydään kisan finaali! Aika  on lopulta mennyt nopeasti ja huomaan etten ole kerennyt ajattelemaan asiaa syvällisemmin tai edes jännittämään (ainakaan sen erityisemmin). Nyt kun näitä viimeisiä fiiliksiä/ajatuksia ennen viikonloppua kirjoitan  herää se ihana, kamala tunne...tunne että kouristaa mahan pohjasta, levottomuutta jaloissa, käsissä, mielessä pyörii monta asiaa  ja sitten on se iso kysymys: mitä laitan päälle?
Muistan edelleen kun kävin Jyväskylän Lutakon tanssisalissa kuvauksissa muiden finalistien kanssa ja mietin millaisia muut kilpailijat ovat ja miten kisa tästä lähtee etenemään. Olinhan nähnyt muiden esittelyt meidän omassa ryhmässä ja hiukan saatoin käydä vakoilemassa muiden kuvia (myönnän!) mutta onhan se eri asia nähdä kaikki livenä kuin kuvissa.
Olin hyvin tyytyväinen millaisen ryhmän kilpailun järjestäjät olivat saaneet kasaan! Kaikki meistä on niin erilaisia, mutta meitä yhdistää erilaisen kauneuden edustaminen ja aitous. Jokainen kilpailija on upea persoona ja kaunis, on ollut ilo ja kunnia tutustua heihin jokaiseen ja toivon että jatkossakin vielä pidämme tavalla tai toisella yhteyttä! Olen myös iloinen että sain tutustua kilpailun järjestäjiin eli Boom Boom Kittens ryhmään ja Undenground Storen omistajaan, tottakai kiitos kuuluu kilpailun sponsoreille koska ilman tätä uskomatonta kokoonpanoa ei tämä kilpailu olisi olemassa! Kiitän vielä tukijoukkoja ja kaikkia äänestäjiä.

Vielä kolme päivää lauantain finaaliin ja loppurutistus meiltä kaikilta, kliseisesti sanottuna niin oli lopputulos mikä tahansa niin jokainen meistä on voittaja koska olemme ylittäneet itsemme ja hakeneet kilpailuun ja panostaneet siihen täysillä jokainen omalla tavallaan. Varmasti monet lähtevät uutena ihmisenä!
Tämä on kokemuksena ollut mahtava ja suosittelen kaikkille haastamaan itseään vaikka hakemalla tähän kilpailuun ensi vuonna (jos siis kilpailu tulee ensi vuonna).  Olen saanut itse lisää positiivista energiaa ja luottoa itseeni, ikinä ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan mutta jos pysyt vain paikoillasi ja pelkäät en voi nähdäkään mitään. On uskallettava haastaa itseään, rikkoa rajoja ja erityisesti pidettävä silmät ja mieli auki!

Nähdään kaikki Big Wheels tapahtumassa Pieksämäellä ja minut voi muuten bongata myös Ilosaarirockista! On kyllä paljon mitä odottaa ja tämä ihana, kamala tunne on tullut nyt jäädäkseen mutta lopulta se antaa voimaa ja rohkeutta  loppu viikolle (etenkin jaksamista työpäiville kun ei malta pysyä housuissani)!

- Jasilyn -


We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure.
is no end to the adventures
that we can have if only we seek them
with our eyes open.


-Jawaharlal Nehru-

(C.) Timo Koponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti