tiistai 14. heinäkuuta 2015

Saara: Finaaliviikon fiiliksiä


Ö ÖY :/ Nyt jo rupee jännittään ihan hulluna....En ole oikein kerinnyt ajatella koko asiaa, kun on ollut paljon touhua. Olen kesälomalla ja viime tiistaina tulimme vasta Espanjasta lomalta takaisin. Espanjassa, Pineda de Marissa järjestetään, joka vuosi maailman suurin psychobilly tapahtuma eli psychobilly meeting. Olen käynyt siellä jo monena vuotena ja aina reissu on yhtä mahtava :) Hyvää musiikkia, juotavaa, syötävää sekä nähdä ystäviä ja tuttuja monesta Euroopan maasta. 
Tässä kuussa saimme avaimet omaan omakotitalomme. Hommaa siis on ollut. Siivousta, puunausta, korjailua ja tietysti muutto. Olen ollut niin innoissani, että hyvä kun maltan edes nukkua :D Muutto ralli jatkuu ja kaikki pitäisi tietysti olla ready ennenkuin lähden kohti Pieksämäen finaalia :)
Lauantaina juhlimme avopuoliskoni Jannen 30. v synttäreitä. Järjestimme yhdistetyt tallibileet ja synttärijuhlat kavereiden tallilla. Paljon kavereita, hyvää ruokaa ja tietysti juomaa ;) Mukavata oli!

Ensi viikon perjantaina lähdemme ajeleen kohti Pieksämäkeä. Kyllä se paniikki vielä iskee vasten kasvoja, viimeistään kun pääsee perille :D Tälläiseen kisaan en ole koskaan osallistunut ja siksi onkin minulle aivan uusi tilanne. Tämä on taas tätä itsensä ylittämistä ja asioita mitä en ole vielä tehnyt ;) Eiköhän tästä hengissä selvitä. Onneksi on niin mahtava porukka ympärillä, järjestäjät sekä kanssa kilpailijat että meillä tulee olemaan varmasti mahtava viikonloppu Big Wheelsissä <3

-Saara Salmi -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti