torstai 11. kesäkuuta 2015

Satanica

Kuva: Samppa Erkkilä 
Vaatteet: Underground Store
Hiukset: Hius- ja kauneushoitola Kiva


1. Nimi
- Oikealta nimeltäni olen Satu, mutta netissä käytän nimeä Satanica. 

2. Ikä
- 22 -vuotta

3. Asuinpaikkasi
- Olen asunut päälle 20 vuotta Valkeakoskella, mutta viime kesänä muutin Tampereelle, enkä ole katunut hetkeäkään.


4. Mitä harrastat?
- Olen harrastanut eri tanssilajeja koko ikäni, aina alkaen kilpailevasta joukkuevoimistelusta klassiseen balettiin, nykytanssiin ja jopa hip hopiin. Vuonna 2008 kaverini pyysi minua mukaansa kokeilemaan itämaista tanssia, lajia, jonka aluksi luulin olevan aivan liian naisellista minun makuuni. Kävi kuitenkin niin, että itämaisesta tanssista tuli yksi elämäni tärkeimpiä asioita ja sitä on harrastettu nyt päälle 7 vuotta. Tämän lajin ansiosta olen saanut hirveästi lisää itseluottamusta ja rohkeutta. Perinteisen itämaisen tanssin lisäksi harrastan sen kahta "alalajia" American Tribal Stylea tanssiryhmässä Louhen Tyttäret ja välillä tulee käytyä myös Tribal Fusion -kursseilla. Lisäksi esitän ja harjoittelen itsenäisesti Metal Belly Dancea, joka on nimensä mukaisesti tanssia metallimusiikkiin. Youtube kanavalleni heittelen epäsäännöllisen säännöllisesti videomateriaalia tanssiesityksistäni, joten jos ne kiinnostavat, niin kannattaa käydä vilkaisemassa. 

Tanssiharrastukseni lisäksi kirjoitan kahta blogia. Zombieca on niin sanottu lifestyle blogini synkemmästä näkökulmasta ja Tähdenlento -blogi taas kohdistuu Hopeanuoli anime- ja mangasarjaan. Bloggailun lisäksi harrastan festareilla ja keikoilla käymistä ja kuuntelen päivittäin lempimusiikkiani: kaikenkarvaista metallia, industrialia, ebm:ää, electroa ja ihan tavan goottimusiikkia.

Pidän kaikesta synkästä ja erikoisesta. Kauhuelokuvat, kauhuromantiikka ja paranormaalit ilmiöt mitä creepynpi, sen parempi. 

Blogien osoitteet:

5. Kerro ulkonäöstäsi / tyylistäsi. Onko tyylisi muuttunut paljon viime vuosina?
- Jos minut pitäisi lokeroida johonkin tiettyyn kastiin, lukeutuisin varmastikin niinkin ailahtelevaiseen alalajiin kuin gootit. Täytyy kuitenkin huomioida, että kyseiseen nimikkeeseen kuuluu paljon muutakin kuin kohtalokas ulkonäkö. Kuten jo kuvani kertovatkin, päältäni löytyy yleensä mustan kaikki mahdolliset sävyt. Välillä kuitenkin tulee heittäydyttyä värikkääksi ja tehosteena saattaa löytyä vaihdellen sinistä, vihreää, turkoosia, violettia ja pinkkiä. Ulkopuolisen silmin olen varmasti hyvin perinteinen nykypäivän goottitar omilla mausteillaan. Rakastan pvc:tä, liituraitaa, symboleita ja pitsiä. Käytän lähes poikkeuksetta minihameita, tosin nyt viime kuukausina olen innostunut ihan maksihameistakin. Korsetteja tulee myös käytettyä. Vaikka ulkoinen olemus onkin musta, ovat hiukseni kuitenkin vaihdellen milloin minkäkin väriset. Tällä hetkellä ne ovat vihreät.

Meikin koen hyvin tärkeäksi osaksi persoonaani ja olen ylä-asteelta meikannut lähestulkoon samalla tavalla (tosin olen siinä onneksi kehittynyt vuosien saatossa). Silmäni rajaan kissamaisemmiksi ja piirrän kulmakarvani. Luomilla ja huulissa käytän milloin mitäkin värejä. 

Tyylini muuttuu jatkuvasti, muttei mielestäni erityisen radikaalisti. Välillä on sellainen fiilis, että haluan pukeutua pitkään hameeseen, korsettiin ja pitsipaitaan, välillä taas on cyberimpi fiilis ja heitän päälleni värejä ja pvc:tä ja välillä taas mennään "boheemimmeissa" vaatteissa. 


6. Kerro kolme asiaa ulkonäössäsi johon olet tyytyväinen
- Pidän silmistäni, hiuksistani ja huulistani. Ne ovatkin se pyhä kolminaisuus, joita haluan ulkonäöllisesti tuoda eniten esille.

7. Mikä on negatiivista sinussa (ulkonäöllisesti tai persoonana)
- Tanssijalle epäsuotuisasti minulla on lyhyet jalat ja pitkä torso. Tämä haittaa välillä pukeutumistakin ja uusien vaatteiden kokeilua. Esimerkiksi tietynmalliset polviin ulottuvat hameet saavat jalkani vieläkin lyhyemmiksi. 

Persoonana taas koen olevani toisinaan turhan pidättyväinen ja arka, riippuen toki tilanteesta. Introvertti kun olen, tietynlaiset sosiaaliset tilanteet saattavat stressata useita päiviä etukäteen ja koen sen usein hyvin häiritseväksi. Onneksi kuitenkin kehitän tätä puoltani koko ajan.


8. Millainen persoona olet?
- Minut tuntevat osaisivat varmasti vastata paremmin tähän kysymykseen, mutta.. 

Tulen kaikkien kanssa toimeen ja toivon ihmisten pitävän minusta sellaisena kuin olen. Tykkään keskustella syvällisesti asioista ja kuunnella. Pyrin olemaan reilu kaikkia kohtaan ja mielestäni omaan hyvän huumorintajunkin, jotkut kutsuvat minua leikkimielisesti sen tiimoilta oudoksikin. Olen kiltti, rauhallinen ja nöyrä. En halua koskaan pahoittaa kenenkään mieltä ja se aiheuttaa välillä ongelmia, nimittäin minua osataan käyttää hyväksi. Olen toisinaan ihan liian kiltti, mutta olen onneksi oppinut sanomaan vastaan ja olemaan rehellinen. Olen nimittäin huomannut, että joskus vain on pakko sanoa asiat suoraan saadakseen kunnioitusta ihmisiltä, jotka ovat kohdelleet väärin. Vaikka olenkin erityisen kiinnostunut maailman pahuudesta, haluan silti ihmisten olevan reiluja ja kilttejä toisiaan kohtaan, sillä jatkuvalla ilkeilyllä ja toisten kiusaamisella ei saavuta mitään. 

Haaveilen paljon ja niiden takia olen valmis tekemään oikeastaan mitä tahansa. Yksi suurista haaveistani oli päästä töihin hius- ja kauneudenhoitoalalle, alalle, joka vaatii hirveästi asiakaspalvelutaitoja ja puhumista, mikä tällaiselle tuppisuulle on mitä hirvein tilanne. Kuitenkin päätin, että jos tätä työtä tahdon tehdä, ei arkuus auta. Ja tässä sitä ollaan, teen töitä parturi-kampaajana, eikä asiakkaille puhuminen tuota mitään ongelmia. On vain tehtävä se päätös, että päästää irti ennakkoluuloista ja pidättyväisyydestä. Kehitän persoonaani koko ajan. En väitä, että tahdon päästä rauhallisuudestani kokonaan eroon. On ihan okei olla hiljaisempi, sillä sellaisiakin ihmisiä tarvitaan. 9. Ketä ihailet tyylillisesti?
- Adora Batbrat ja Psychara ovat varmaan tyylillisiä suosikkejani. Heillä kummallakin on omat uniikit tyylinsä, enkä ole vielä toistaiseksi törmännyt samanlaisiin. 

10.Mitkä asiat elämässäsi on tärkeitä?
- Perhe, ystävät, tanssiminen ja musiikki. Ilman noita neljää asiaa olisi vaikeaa tulla toimeen, sillä niiden kanssa olen tekemisissä päivittäin. Pidän tärkeänä myös oikeudenmukaisuutta. Kaikille tulee antaa edes se yksi mahdollisuus, ennen kuin tuomionkello soi. Kaikkea ei pitäisi tuomita heti ensinäkemältä. Jokaisen tulisi muodostaa omat mielipiteensä asioista, eikä mennä valtavirran mukana.

11.Miksi haluat malliksi?
- Haluan oppia itsestäni lisää ja katsoa, mihin pystyn! Haluan kehittää itseäni tyyppinä. Vaikka itämainen tanssi antaakin jo minulle paljon, haluan myös malleilusta osani. Haluan oppia hallitsemaan kehoani uusilla tavoilla, joita ei tanssiessa voi oppia.. Ja yksinkertaisesti pidän valokuvattavana olemisesta. 

12. Missä näet itsesi olevan 2vuoden , entäs 5vuoden päästä? Arkielämässä sekä mallina.
- 2 vuoden päästä arkielämässä.. Teen varmaan edelleen parturi-kampaajan töitä. Malleilun saralla näen itseni kokeneempana ja varmempana, mutta janoan silti uuden oppimista. Viiden vuoden päästä minulla on työelämässä isommat panokset, jokin edistyminen uralla. Malleilun saralta todennäköisesti haluaisin vaihteeksi kokeilla kameran toisella puolella olemista eli valokuvaajan hommia. Täytyy kuitenkin nyt katsoa, mihin vuodet vievät. Vaikka yleensä inhoankin "go with the flow" meininkiä, tällaisten asioiden suhteen haluan enemmänkin yllättyä. Vaikka minulla onkin tavoitteita elämälleni, en kuitenkaan halua lyödä mitään sataprosenttisesti lukkoon. Haluan kuulostella ja pohdiskella rauhassa.

13. Mikä on paras kehu/kohteliaisuus jonka olet saanut?
- Harvemmin saan mitään erityisen syvällistä kehua, sillä saamani kehut liittyvät yleensä hiuksiini tai vaatteisiini, mutta kehut ahkeruudesta, tunnollisuudesta ja hyvänä ystävänä olemisesta lämmittävät kaikista eniten. 


14. Mitä odotat tulevalta kesältä?
- Tulevalta kesältä odotan hyvien kelien lisäksi UGM2015 finaalia, jonka uskon jo nyt olevan mahtava kokemus! Lisäksi odotan uusia kuvauksia, joita on alustavasti sovittuna pari kappaletta. Tietysti odotan myös festareita ja uusiin ihmisiin tutustumista. 

15.Miksi juuri Sinä olisit Underground Model 2015?
- Olen Underground Model 2015 osoittaakseni, että ujous ei ole automaattisesti merkki huonosta itsetunnosta, vaan se voi olla myös vahvuus. Myös rauhallisella persoonalla voi olla kykyjä vaikka mihin, kunhan itse ei ole omien haaveidensa tiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti