torstai 11. kesäkuuta 2015

Lily Desire

Kuva: Samppa Erkkilä 
Vaatteet: Underground Store
Hiukset: Hius- ja kauneushoitola Kiva


Olen Lily Desire, 22v sähköasentajaksi valmistunut siwan kassa. Lähätösin oon Oulusta, mutta Haukiputtaan, Vantaan ja Ypäjän kautta päätynyt Loimaalle :P

Harrastuksiin kuuluu vahvasti jenkkiautot, vanhat volvot (ne takavetoiset ruotsalaiset), malleillu rockabellaryhmän kanssa, rockabilly ja psychobilly keikat, kirppareiden kiertely ja oikeastaan kaikki mikä juuri sillä hetkellä tuntuu kiehtovalta :P Tällä hetkellä tuo meidän Bellaryhmä pitääkin pystyssä kun meinaa jalat lähtee alta jännityksestä :D


Ulkonäöltä olen tämmöinen räväkkä, pari kokoa perinteistä mallia isompi (johtuu niistä isoista luista!), nykyään itsevarma säväyttäjä joka haluaa erottua porukasta. Valitsen mielummin sen negatiivisen huomion kuin jään takaseinälle huomaamattomaksi. Tyyli vaihtuu päivän fiiliksen mukaan pin upista psychobellaan. Toisena päivänä lähdetään cruisailemaan victory rollsit päässä ja punavalkoinen polka dot-kellohelma heiluen helmet korvissa, kun taas viikonloppuna psychokeikalla päästä löytyy luurankopinnejä, vaatteissa voimakkaamat värit ja aivojen kuvia. Olen tyytyväinen tyyliini enkä haluakkaan lokeroida itseäni yhteen ja ainoaan kategoriaan, kunhan näkyy se "fiftarimeininkin" :) Tämä tyyli vei sydämmen aikoinaan isosiskon ansiosta ja kolme vuotta sitten löytyi rohkeus lähteä täysillä mukaan.

Omassa ulkonäössäni rakastan silmiäni, suuret ja ihanat meikata, en vaihtaisi! Seuraavana mainittakoon vyötärö. Vaikka painoa on kertynyt enkä aina halua sitä hyväksyä, vyötärö on silti pysynyt, eli muodot löytyy! Kolmantena tuleekin hiukset, mikä sinäänsä on aika hauska, sillä koko nuoruuteni niitä vihasin. Luonnonkihara pörrökasa joka sojottaa joka suuntaan jossei niille tee mitään :D Niitä on kuitenkin helppo käsitellä, ne taipuvat miten haluan ja pysyvät muodossaan (jollei ilman kosteus pörrötä kiharoita takaisin). Hiukseni ovat erittäin tuuheat, sitäkin tulee kirottua kihartaessa ja suoristaessa kun ei työ lopu ikinä, mutta toisaalta se riittää niin moniin kampauksiin ja rulliin ilman lisäkkeitä. Olen oppinut rakastamaan hiuksiani juuri sellaisena paksuna pörrökasana kun se nyt on.Negatiivisia aisoita itsestään on aina helppo löytää. Kyllähän noita kiloja on kertynyt vuosien varrella turhan paljon, aikaansaamattomuus ja itsekurin puute kun ei niitä ole saanut karistettua, nivelet voisi olla kestävämmät ettei olisi joutunut 20 vuotiaana polviliekkaukseen ja monia muita. Mutta nämäkin ovat asioita jotka olen hyväksynyt. Toivoisin silti itselleni rauhallisempaa temperamenttia, ihan näin tulinen luonne ei aina ole hyväksi. Tykkään että olen vahva luonne ja persoona, sanon asiat suoraan ja seison sanojeni takia, mutta joskus voisi olla myös hiukan rauhallisempi.

Kuten jo mainittu, persoonaltani olen vahva ja tulinen, kovaääninen hölöttäjä joka nauraa vaikka yksin omille jutuilleen. Rakastan nauramista, huonoja vitsejä ja Kuningas Julien-imitaatioita. Samaan aikaan olen silti hyvä kuuntelija joka mielellään auttaa ihmisiä ongelmissaan. Rakastan väittelyjä ja saada aikaan mielenkiintoisia keskusteluja, on mukavaa kuulla perusteluja mielipiteille ja välillä huomata että ehkä tämä minun mielipiteeni ei ollutkaan nyt ihan loppuun asti mietitty. En voi sietää ihmisten vihaamisperiaatteita esimerkiksi uudistuneen avioliittolain, maahanmuuttajien ja muiden vastaavien asioiden kohdalla jos vihan perusteluna on pelkästään "no kun mä nyt vaan vihaan". Mielipiteet pitää pystyä perustelemaan jos niitä lähdetään kovaan ääneen huutamaan ja muille tyrkyttämään.

Tyylillisesti en oikeastaan ihaile ketään yksittäistä ihmistä. Nappaan tyylivinkkejä sieltä sun täältä, mitä nyt vastaan tulee. Ihailen ihmisiä jotka uskaltavat erottua ja kantavat erilaisuutensa ylpeänä, vaikka se välillä aiheuttaisi kanssaeläjissämme ilkeitä kommentteja. Ihailen ihmisiä jotka voittavat pelkonsa ja nauttivat sen tuomasta onnentunteesta.

Elämässä tärkeintä minulle on oma perhe, mies ja rottweilerpentu, oma talo, työpaikka ja onnellisuus. Tärkeitä ovat myös meidän ryhmän tytöt jotka antavat voimaa kun omat voimat on lopussa. On tärkeää että on joku jolle soittaa kun on paha olo ja samalla joku jolle soittaa kun asiat ovat upeasti. Tärkeää on myös toimiva auto, niin ei tarvitse jäädä tänne keskelle metsää mökkihöperönä :D

Peruskoulun olen käynyt koulukiusattuna ja ammattikoulun asuen narsistin kanssa, joten itsetuntoni oli nollissa vielä pari vuotta takaperin. Nyt 20kg isompana, kannustavan miehen ja kaveriporukan avulla olen paljon itsevarmempi. On hauska huomata että hoikkana pidin itseäni hirveänä, en kehdannut käydä uimassa ja ihmisten katseet saivat pään painumaan olkapäiden väliin. Olen voittanut ja hyväksynyt itseni ja mallina toimiminen on auttanut siinä paljon. Voin olla ylpeä itsestäni ja nauttia jos saan kehuja ulkokuorestani, oli se sitten vaatteet, hiukset tai kokonaisuus. Mallina haluan näyttää kaikille, että myös me ei niin tikkuperunat vaan lähemmäs uuniperunat voidaan olla upeita ja katseita kerääviä! Löytyy paljon uuniperunafaneja ;) Me koulukiusatut voidaan joskus kääntyä katsomaan taakse, mutta vain sen verran että näytetään pitkää kieltä kiusaajille, meistä tuli vahvoja ja itsenäisiä! Kukaan muu ei voi määrätä tulevaisuutta kuin sinä itse :)Kahden vuoden päästä toivottavasti etsimme nykyisen pienen mummonmökin tilalle hirsimaatilaa, jopa 1800-luvulta. Toivon että olen edennyt malliurallani edes Suomen sisällä, miksei jopa kansainvälisesti.
Viiden vuoden päästä haluaisin olla äiti, yhdelle tai kahdelle ihanalle lapselle. Haluan myös näyttää että äitinä oleminen ei sulje naisena olemista pois. Haluan jatkaa mallihommia, laittautua ja kulkea mekko päällä lasteni kanssa. Mutta katsotaan sitä sitten viiden vuoden päästä kun ollaan kokemusta rikkaampana pieruverkkareissa kotona kahden huutavan kauhukakaran kanssa :D

Paras kohteliaisuus jonka olen saanut tuli perheenjäseneltä (ei paljastetta tarkemmin jottei tarvitse hävetä :P) kun aloitimme seurustelun nykyisen mieheni kanssa; "Kai Susanna tiedät kun et ole ihan mallin mitoissa, niin Janin on pakko rakastaa sua oikeesti juuri sellaisena kun olet" :D
Kaupan kassalla saan lähes päivittäin kuulla kehuja ihanasta hiustenväristä, mikä on mukavaa sillä itsekkin rakastan sitä!

Tuleva kesä on vauhdikas, paljon töitä, ryhmämme keikkoja, kahdet häät, mökkireissuja ja tietysti UGM-finaali! Jos syksyllä palkitsisi itsensä urakasta ja poikkeaisi Kreetalla :) Mutta mitä enemmän tapahtumaa ja häslinkiä, sitä enemmän muisteltavaa!

Minä olisin sopiva Underground Model 2015 sillä olen vahva, itsenäinen, avoin ja värikäs persoona, joka haluaa näyttää kaikille miten pitkälle voit päästä vaikka taustasi ja historiasi ei olisi se helpoin ja kaunein. Miten pitkälle voit päästä vaikka olisit ollut se ruma ankanpoikanen tai musta lammas. Vaikka et olisi se pienin ja kaunein elovena-tyttö. 


~Rocking Side Of Beauty~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti