torstai 17. heinäkuuta 2014

Fiilistelyä

Siellä se jo nurkan takana väijyy, finaali!
APUA!
Odotettavissa on huikean mahtava viikonloppuna ihanien kilpasisarten kanssa. Varmasti meille kaikille ikimuistoinen ja mukava irtiotto arjesta.
Omat fiilikset ovat yllättävän tyynet tällä hetkellä. Varmaan kohta puolin iskee se kamala jännitys ja "mitä jo, ja mitä sitten jos, ja entä jos"- ajatukset. 
Vielä pitäisi tästä lähteä pakaamaan, oma reissuni kohti Pieksämäkeä alkaa jo tänään torstaina. Täältä pohjoisesta kun on piiiitkä matka ihan kaikkialle ;)
Kuva:Vesa Marjanen

On ihanaa olla mukana finaali-taistossa. Unelmat todellakin käyvät toteen jos on valmis tekemään niiden eteen töitä! ja töitä on tehty!  Viimeinen äänestysviikko oli melkoista pyörremyrskyä, välillä olin jo luovuttamassa, välillä iski epätoivo mutta päätin että perhana, minähän taistelen loppuun asti, annan kaikkeni unelmieni eteen, minä en tähän kaadu! Tulosten tultua olo oli helpottunut ja kiitollinen. Mahtava huomata kuinka ihanat tukijoukot omistaa! Myös töissä ovat tuntemattomat ihmiset toivottaneet tsemppiä ja onnea kisaan. Tuntuu todella kivalta, kun joku tykkää tästä miun jutusta ja tsemppaa, se antaa voimaa jatkaa taas eteenpäin!
onneksi olin juuri viimeisellä viikolla Helsingissä loma-ja kuvausreissulla, joten ohjelmaa oli paljon joka päivä. Muuten olisin varmana saanut jonkin sortin rytmihäiriöitä ja sydämentykytyksiä liiasta jännittämisestä. Kun oli puuhaa, niin sai ajatukset hetkeksi muuallekin :)

Nyt lähden valmistautumaan viikonloppuun ja sukellan vaatekappiini etsimään viikonlopuksi sopivia vaatteita. Nautikkaa mahtavasta tapahtumasta, tulkaa ihmeessä nykimään helmasta ja moikkaamaan ja tavataan kaikki finaalissa!

-Nita-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti